Fødselsdag

Fødselsdagslege

3 fødselsdagslege du kan foreslå til den næste fest

Fødselsdagsfester kan hurtigt samle mange forskellige folk, som ikke kender hinanden så godt. Derfor kan det være en god idé at foreslå nogle lege, så alle bliver inkluderede og møder nye mennesker. Det behøver ikke være tidskrævende at sætte disse lege op, men mangler du idéer til sjove lege, så får du her tre bud på fødselsdagslege, som med garanti vil få selskabet til at hygge sig og bygge nye bånd. 

Stjerne for en aften

I denne leg handler det om at nynne for fuld hammer. Gæsterne kan blive delt op i to eller flere hold, og én fra det første hold vil få lydtætte høretelefoner på. Denne person skal derpå nynne med på sangen i hovedtelefonerne, indtil en af holdkammeraterne gætter sangen eller tiden løber ud. Derefter er det næste hold, som skal sende en medspiller og så videre. 

Uanset om gæsterne er gode til at synge eller ej, så er det hylende morsomt at være med til. 

Det klassiske tegn og gæt

Skal det være lidt mere nede på jorden, så kan den klassiske leg tegn og gæt også være en sjov måde at lege til fødselsdagsfesten. Én fra holdet skal så inden for en given tid forsøge at tegne og medspillerne gætte så mange ord/tegninger som muligt. Du kan gøre det endnu sjovere ved for eksempel at give legen et personligt twist, hvor at alle ordene, som skal gættes, har noget med fødselaren at gøre. 

Barberskum på balloner

Denne leg kan være en smule mere svinende, men det er det hele værd. Legen går ud på, at nogle oppustede balloner bliver smurt ind i barberskum. Gæsterne skal derefter på tid forsøge at barbere ballonen og få så meget skum af som muligt ved brug af skrabere eller barberblade. Det er en intens og anderledes leg, som med sikkerhed vil få fødselaren til at græde af grin. 

God fornøjelse til fødselsdagen. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close