Fødselsdag

Sjov til 60 års fødselsdag

Søger I sjov til 60 års fødselsdagsfesten? Så finder I de sjoveste ideer til underholdning her!

Når man holder rundt fødselsdag, så er det altid vigtigt at man gør noget ekstra ud af det og holder en fest, der vil blive husket af både den runde fødselar, men også af alle gæsterne. 60 år er en rigtig flot alder og det bør fejres med en fødselsdagsfest fyldt med en masse sjove selskabslege og indslag.

Ideer til sjov underholdning til den runde fødselsdag

Herunder finder du de mange sjove ideer og underholdende indslag perfekt til 60 års fødselsdagsfesten.

Picasso indslaget

Et fødselsdagsmaleri er en hyggelig ting, der kan laves gennem hele aftenen eller dagen. Det er som sådan ikke en leg, men mere en måde at give fødselaren en ekstra gave, når dagen er forbi. 

Du starter med at stille et tomt lærred ved indgangen til selskabslokalet. Ved siden af ligger du pensler og farver. Nu beder du alle gæster i løbet af dagen om at male et strøg eller to på lærredet. På den måde får man et maleri, der kan overrækkes til fødselaren når festen er forbi.

Book underholdning

Bok professionel underholdning i form af fx en tryllekunstner til fødselsdagsfesten. Man kommer rigtig langt med lav selv eller gør det selv underholdning og fødselsdagslege, men hvis man vil give gæsterne en oplevelse ud over det sædvandlige så er dette altid et godt valg. 

Det gør at dagen skiller sig ud, og så giver det en masse at snakke om bagefter. På den måde fungerer det også som den bedste ice breaker.

Hvem har skrevet det?

Gæt en hilsen er rigtig sjov. Her skal alle gæsterne tage en lille sød hilsen med. Nu kan alle disse hilsner ligges ned i en skål og når legen begynder giver man denne skål til fødselaren. Nu læses de op og nu skal fødselaren gætte hvem der har skrevet den.

Billedtalen

Billedtalen er en måde at holde en tale for fødselaren på. Man skal forberede sig ved at printe et par billeder ud af fødselaren gennem tiden. Nu beder man fødselaren om at trække et billede og nu fortæller man omkring dette billede.

På denne måde bliver det også en mere improviseret tale.

Kahoot quiz

En kahoot quiz er super sjov. Du kender den måske ikke, men den ligner lidt en tip en 13er. 

Kahoot er et online program, som man kan bruge til at lave quizzer. Man kan gå ind på hjemmesiden og så oprette en quiz med forskellige spørgsmål til gæserne. Når quizzen skal begynde beder man nu alle deltagere om at finde deres smartphone frem og nu kan de deltage i den herigennem.

Margrethe skål

Margretheskål går i al sin enkelthed ud på at man skal skrive en række kendte personer ned på sedler. Nu skal en deltager op og forsøge at forklare hvilken person denne har trukket fra skålen. Problemet er dog at man ikke må nævne navnet på personen.

Efter alle navne er gået igennem skal man i næste runde mime personerne.

Find meget mere fødselsdag sjov her.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close