Fødselsdag

Underholdning til 50 års fødselsdag

Det kan være et lidt hårdt hjørne at runde, når klokken slår halvvejs til 100, men det betyder ikke, at det skal være en kedelig eller low-key fejring, når der skal holdes fest i den anledning. Hvad enten det er en lille middagsfest for de nærmeste eller et brag af en fest, der slår jeg helt tilbage til teenageårene, så er festlege altid en skøn tilføjelse. 

Gode ideer til underholdning og indslag til 50 års fødselsdag er fx:

  • Seddel under tallerkenen
  • Gæt en sang
  • Magi til festen
  • Stoledans
  • Tip en 13

50 års fødselsdag sjov og indslag

Find underholdning og sjov til 50 års fødselsdag

Herunder kommer rigtig gode ideer til festlege eller underholdning, der passer til både den lille, den lidt større og den kæmpe fest. Vælg den, der passer bedst til dig – eller måske den, der skal fejres, alt efter, hvad du finder bedst.

1: Seddel under tallerkenen – til den lille fest

Skal den runde dag fejres med en skøn middag med gode venner, der alle kender hinanden og ikke mindst fødselaren rigtig godt, så er legen ’seddel-under-tallerkenen’ et rigtig godt udgangspunkt for at få gang i både lattermusklerne og måske også for at lære hinanden lidt bedre at kende. 

Lav legen helt klassisk ved at lægge en helt almindelig opgave under hver tallerken, der skal udføres i løbet at middagen og til sidst forsøges gættet af de andre gæster – eller giv legen et pift. 

I stedet for en gængs opgave, kan det også være en ting, der er relateret til fødselaren, der kan være alt fra teenage-alderen, et kendetegn eller måske noget helt tredje – det kræver naturligvis, at alle kender fødselaren rigtig godt.

2: Den mellemstore fest er oplagt til ’gæt en sang’

En lidt større fest kræver indimellem et lidt mindre omfattende projekt, hvor fokus ligger på en person ad gangen. Med ’gæt en sang’, kan I hurtigt dele gæsterne ind i hold og tælle point sammen på den måde. Alt efter antal og tidsbegrænsning kan I vælge en, to eller flere fra hvert hold, der skal have høretelefoner på og forsøge at synge med på sangen deri, mens holdet skal gætte, hvilken sang der er tale om. Der må synges evt 10 eller 15 sekunder ad gangen, før der skal gættes. 

3: Magi til den store fest

Skal der virkelig slås stor dej op og fejres med et brag, så er det en ide at hyre en professionel til at stå for underholdningen – og man bliver aldrig for gammel til lidt vaskeægte magi. 

Det er oplagt at hyre en tryllekunstner, der kan underholde jer under middagen og sørge for, at der ikke bliver nogle kedelige pauser, mens desserten bliver fordøjet. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close