Fødselsdag

Underholdning til 13 års fødselsdag

Her finder du de sjoveste indslag og selskabslege, der gør sig perfekt som underholdning til jeres kommende 13 års fødselsdag. 

Lad os tage et kig på nogle af de sjove ideer.

Ja / Nej legen (Hvem kender fødselaren bedst)

Ja / nej er super sjov. Du skal starte med at tegne en streg hen over gulvet hvor I befinder jer med et stykke kridt evt. Nu skal du på den ene halvdel skrive et stort JA og på den anden halvdel skrive et stort NEJ. Nu skal du bede alle gæsterne om at rejse sig op og komme op til kridtstregen.

Nu stiller du en række spørgsmål om fødselaren. Det kan være personlige ting og sjove fun facts. Alle spørgsmål skal være ja/nej spørgsmål. Nu skal gæsterne altså stille sig på ja eller nej feltet alt efter hvad de mener er det rigtige svar.

Dem der har stolt sig på det forkerte svar er nu ude. Man fortsætter indtil alle spørgsmål er stolt og nu er dem der er tilbage vinderne.

Stafetter

Stafetter er altid sjove at lave. Man kan inden dele deltagerne op i to hold eller flere, så man kan dyste mod hinanden.

Her kommer nogle sjove stafetter der kan laves.

Æg på ske

Æg på ske er den gamle leg, hvor man skal løbe med et æg på en ske uden at tabe ægget.

Blyant i snor 

Denne er sjov. Man skal have en snor bundet om kroppen og i den skal der hænge en blyant. Nu skal man forsøge at ramme en flaske med blyanten.

Agurk mellem ben

Løb med en agurk mellem benene uden at tabe den.

Lav længste papirclips kæde

Lav den længste kæde med papirclips. Dette fungerer også godt som en stafet. Køb en masse papirclips og så gælder det ellers bare om at lave den længste kæde. Man kan sætte et par minutter af til det, så den kan blive ret stå lang.

Tip en 13er

Tip en 13er er altid en sjov festleg til fødselsdagen. Her kan man stille spørgsmål indenfor alle mulige kategorier, men det gør det altid sjovere at spørge ind til personlige spørgsmål der handler om fødselaren.

Hit med sangen – isterning edition

Hit med sangen er altid sjov. Det kan laves på rigtig mange forskellige måder. Først og fremmest kan den laves ved at fødselaren får et par lydtætte høretelefoner på og nu skal nynne en sang, der bliver spillet som de andre skal gætte.

Man kan lave en variant hvor man skal synge en sang med isteringer i munden – det gør det en hel del sværere!

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close