Fødselsdag

Underholdning til 18 års fødselsdag

Søger I den bedste underholdning til den 18 års fødselsdag? Så er i kommet til det rette sted.

Det er altid rart at man har en masse sjove indslag til fødselsdagsfesten. Det gør dagen sjovere og det giver en masse smil og en masse at snakke om. Desuden kan man inddele gæsterne i hold og på den måde få konkurrencegenerne frem og i øvrigt fungere det også som en rigtig god ice breaker, hvis folk ikke kender allesammen på forhånd.

Ideer til sjov underholdning til 18 års fødselsdagen

Hold vs hold

Lav en sjov stafet til dagen. Der er rigtig mange sjove staffeter at vælge imellem. Nogle af de klassiske ideer er bl.a.:

  • Løb med agurk mellem benene uden at tabe den.
  • Løb med æg på en ske uden at tabe den.
  • Vær to personer og løb med en ballon mellem panderne.

Lav længste kæde

Dette er også en slags stafet leg, og man kan næsten høre af navnet hvad det drejer sig om. Man skal lave den længste kæde af papirclips.

Fødselsdags Quiz

Tip en 13er er altid sjov. Man kan lave en version, der spørger ind til personlige spørgsmål for fødselaren. Man kan spørge om alt mellem himmel og jord, og hvis man kan gøre det lidt pinligt så er det også altid sjovt.

Tre personers gætteleg

Tre personers gætteleg er en selskabsleg til fødselsdagen som sikkert de færreste kender. Her skal man deles op i hold af mindst tre personer. Nu skal to personer trække et ord fra en skål som de andre ikke må se. Det ord der står skal de to personer nu forsøge at forklare for de andre uden at bruge ordet. Det sjove ved det er dog at de to personer skal skiftes til at sige et ord. Man må altså ikke bare snakke – når den ene har sagt et ord må den næste sige et ord.

Hvorfor rejser gæsterne?

Her skal man forberede sig ved at skrive en række sætninger på nogle store stykker papir. Fx kan man skrive noget i retning af: “Alle der har kendt fødselaren siden han/hun var 5 år rejser sig op”, eller “Alle der er mænd rejser sig op” eller “Alle der er over 50 år rejser sig op”.

Til fødselsdagen beder man nu fødselaren om at komme op og sidde så denne ikke kan se hvad der står på papirene. Nu viser man et stykke papir af gangen og nu skal fødselaren gætte hvad der står på papiret når han ser de personer, der rejser sig op.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close