Fødselsdag

Underholdning til 25 års fødselsdag

Skal du holde eller være gæst til en 25-års fødselsdag? Få inspiration her til underholdningen med 3 bud på lege og indslag 

Lige meget om man er gæst, eller selv skal holde en 25-års fødselsdag, skal der ofte lege eller indslag til for at overraske. Som vært vil det ofte være et lidt større indslag eller indslag, som kan sætte festen i gang. Som gæst vil det ofte være et personligt indslag rettet mod fødselaren, eller som ville inddrage alle gæsterne i en leg eller et sjovt indslag. Det kan dog nogle gange være svært at finde på nye ideer til underholdning, som ikke ligner alle andres. Få inspiration nedenfor med 3 underholdende bud på lege og indslag til en 25-års fødselsdag.

Book en komiker som et sjovt indslag for gæsterne

Som vært kunne et underholdende indslag være at booke en komiker. Mange komikere er mulige at booke til store forsamlinger, og kan derfor være et overraskende og sjovt tiltag til fødselsdagen. Det kan være, at man har en komiker, som man i selskabet før har været inde at se sammen, eller også er det en komiker, som værten selv er helt vild med. Det er en god måde at få en stemning i gang og blot læne sig tilbage og grine sammen. Det vil være en oplevelse, som man som gæst og fødselar sent vil glemme, fordi det er anderledes og samtidig underholdende. 

Den klassiske stopdans i en fortolket version

Vi kender alle den klassiske stopdans, som man altid havde med som indslag til børnefødselsdagen. Denne leg holder stadigvæk til en 25-års fødselsdag. Som gæst kan dette være et sjovt indslag til fødselaren, hvor man kan pifte legen op efter eget valg. Det kan f.eks. være, at alle gæster skal forbi under legen og sætte en beklædningsgenstand på fødselaren. På den måde bliver det sværere for fødselaren at bevæge sig rundt samtidig med, at det kun er mere underholdende at se på. Derudover kan man sætte de klassiske popsange på, som fødselaren har hørt i løbet af ungdommen. Det kan være, at man sætter en ny sang på, som passer til hver 5. år i fødselarens liv. Så hvad var fødselarens yndlingssang som 15årig, 20årig osv.? Så er det disse sange, som kører under stopdansen.

Udfordringer mod de forskellige gæster

Et indslag man som gæst også kan komme med, er en masse udfordringer, som gæsten skal dyste i imod forskellige gæster. Det kan f.eks. være fødselarens mor, som skal dyste mod fødselaren i at piske flødeskum hurtigst eller at lægge sengetøj på. Det kan også være mod en veninde om at have flest skumfiduser i munden eller til at drikke/spise hurtigst. 

  •  

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close