Fødselsdag

Underholdning til 30 års fødselsdag

På jagt efter de sjoveste ideer til god underholdning til 30 års fødselsdagen? Så finder du dem her.

Hvem kender fødselaren bedst?

Ja/nej legen er super sjov og giver mulighed for at stille en masse spørgsmål om fødselaren. Start med at tegne en kridtstreg der deler gulvet op i to dele. På den ene del skriver du Ja og på den anden del skriver du NEJ.

Nu stiller du en række spørgsmål, der kan svares ja eller nej til. For hvert spørgsmål skal man stille sig på det felt, man mener er det rigtige. Hvis man svarer forkert er man ude af konkurrencen.

Hold mod hold

Stafetter er altid sjove til fødselsdagsfesten. Det får konkurrencemennesket frem i alle og gør at stemningen ryger i vejret.

Her kommer et par ideer, der kan bruges til stafetter. Man kan altid lave flere hvis man har tiden til det.

Book en tryllekunstner

At booke en tryllekunstner kan hjælpe med at gøre fødselsdagen mere sjov og hyggelig. En tryllekunstner kan sørge for at fødselsdagen bliver noget ekstra specielt: når showet går i gang så slapper alle af og kommer til at se godt efter når utrolige ting sker. Desuden kan man gøre så fødselaren kommer i centrum igennem showet.

Book en tryllekunstner på tryllekunstner-booking.dk.

Agurk mellem ben

Løb med en agurk mellem benene uden at tabe den.

Papirclips kæde

Lav den længste kæde af papirclips som muligt. Man kan bedømme den længste ved at tælle antallet af papirclips i kæden.

Tip en 13er – den klassiske

Tip en 13er er altid sjov at lave. Her kan man spørge ind til spørgsmål i alle slags kategorier. Alt lige fra spørgsmål om geografi til spørgsmål om kendte eller noget tredje. Man kan også lave en runde, der handler om fødselaren. Her kan man altså spørge ind til personlige og sjove fakta om fødselaren. På den måde finder man også ud af, hvem der kender fødselaren bedst.

Gæt og grimasser

Gæt og grimasser er en sjov leg, hvor man skal mime sig frem til et ord. Man kan gøre legen sværere ved at lave sætninger der skal mimes.

Stoledans for alle

Stoledans kender de fleste sikkert. Her skal man danse rundt om en række stole mens musikken spiller. Når musikken stopper skal man hurtigst muligt sætte sig ned på en stol. Den der ikke har en stol at sætte sig på er ude af legen.

Søger I flere sjove ideer til fødselsdagen? Kig vores KÆMPe guide med underholdning til fødselsdag her.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close