Fødselsdag

Underholdning til 40 års fødselsdag

Find underholdning til 40 års fødselsdag med masser af sjov og grin

  • Lej et band
  • Lav en skattejagt
  • Server et festmåltid

Det er en stor ting at blive 40 år. Det er for alvor et tegn på, at man er blevet rigtig voksen, og at man formentlig har fået etableret godt og grundigt, hvem man egentlig er. Derfor er det selvfølgelig også en dag, som skal fejres i godt selskab. Men hvad skal der egentlig ske til sådan en 40-års fest? Her får du 4 forslag til underholdning.

Ideer til indslag og sjov til 40 års fødselsdagen

Lej et band

Der er bare ikke noget, som er meget mere cool end at få besøg af et band på sin fødselsdag! Livemusik skaber en helt speciel stemning, som er svær at efterligne på anden vis. Det betyder ikke så meget, hvilket band du lejer. Det er først og fremmest oplevelsen af at være til koncert, imens man er til fødselsdag, som er vigtig at få frem. Du kan eventuelt hyre et såkaldt party-band, som er villig til at tage imod ønsker fra gæsterne.

Lav en skattejagt

Der er bare noget rigtig hyggeligt ved at gå tilbage i barndommen. Selvom det måske umiddelbart lyder lidt skørt, så kan du sagtens lave en sjov og svær skattejagt, som sagtens kan aktivere en flok voksne i en times tid. Find på nogle spændende udfordringer, lav quizspørgsmål som kræver seriøse overvejelser, og husk at gå all-in på at pynte op. Dine venner vil helt sikkert elske at gå på skattejagt, når først I er kommet i gang.

Server et festmåltid

Kan mad være underholdende? Det kan det sagtens. Eksperimenter med en anderledes menu, som indeholder ingredienser, I normalt ikke spiser. Du kan eventuelt hyre en professionel kok med en innovativ tilgang til festmenuer. Hvis du er gastronomisk anlagt, er maden en perfekt måde at gøre festen lidt mere spændende på. Hvis du er rigtig eventyrlysten, kan det jo være, I kan lave nogle udfordringer, hvor I prøver at smage på noget, der overskrider jeres grænser en smule – på den sjove måde.

En aktiv fest

Hvis du er typen, som er vild med sport og bevægelse, så kan du godt tillade dig at bringe dette med til din 40-års fest. Du skal selvfølgelig lige gøre gæsterne opmærksomme på forhånd, så de er passende klædt på. Når først det er ordnet, kan I have en fantastisk dag, hvor I prøver nogle anderledes og sjove fysiske aktiviteter. Der er mange gode muligheder, som er lidt mere spændende end et almindeligt slag rundbold. Det handler bare om at tænke kreativt.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close