Fødselsdag

Underholdning til 70 års fødselsdag

Festlige indslag til 70 års fødselsdag – sjove ideer I kan bruge

Mange bliver mindre og mindre villige til at fejre deres egen fødselsdag og det er i grunden en skam. Om noget bør der vel netop være endnu bedre grund til at fejre sin fødselsdag og endnu flere gæster og familiemedlemmer at invitere. Under alle omstændigheder er en 70 års fødselsdag i hvert fald en fejring værd, og selvfølgelig skal der også være et par festlige indslag. Disse kan dog med fordel komme fra gæsternes hånd, ås der er så lidt som muligt at tage sig af for fødselarens vedkommende. Det besværlige og omstændige ved at afholde en rund fødselsdag, eller enhver anden fødselsdag for den sags skyld, er nemlig ofte det, der holder ældre fødselarer tilbage.

Sjov underholdning og indslag til 70 års fødselsdagen

Sang og tale

Selvom man har masser af kærlighed til og gode minder med fødselaren, kan det dog være svært at finde ud af, hvordan man får alt det gjort til en tale. Den mest direkte måde at gøre det på er naturligvis ved at skrive en sang eller holde en tale, hvor man kan sige det hele mere eller mindre direkte. Dermed ikke sagt, at sang eller tale udelukkende må befinde sig i det sentimentale hjørne. Det gode ved den slags er jo netop, at man både kan være oprigtig og sjov. Hvis du er bange for, at din festsang eller tale bare blive en ud af mange, eller at folk ender med at falde i søvn, er der heldigvis også råd for den slags. Der er nemlig i tidens løb opstået dejligt mange forskellige måder at twiste noget så klassisk som fest- sange og taler. En oplagt mulighed til en 70 års fødselsdag, hvor fødselaren sikkert har en masse bekendte, der gerne vil sige noget, er at lave en komposittale. Altså en tale, hvor faklen går fra hån til hån og alle får lov til at sige en smule.

Tip en 13’er

Et andet oplagt festligt indslag til en 70 års fødselsdag er at udnytte fødselarens lange og utvivlsomt komplekse liv. Det kan for eksempel gøres ved at lave en tip en 13’er omkring fødselarens liv. Den slags vil nemlig ikke kun opfordre til sjov i øjeblikket men også til mange samtaler bagefter. Det kan være at man pludselig husker noget, der ellers var blevet glemt. Hvis der er unge børnebørn eller lignende til stede, vil de med garanti også finde det interessant at høre om de gamle dage. Er fødselaren den type, der ynder at mindes den slags, gør det naturligvis kun foretagendet bedre og endnu mere oplagt.

Festmusik

Hvad end du er gæst eller fødselar kan det i mange tilfælde også godt betale sig at betale en smule for festmusik til den store fest. Der er nemlig ikke noget som musik til at sætte følelser og minder en smule i gang. Den slags er naturligvis kun endnu vigtigere til en 70 års fødselsdag, hvor gennemsnitsalderen utvivlsomt er en smule højere end hos den almene befolkning. Har fødselaren en yndlings- genre eller sang, er festmusikken jo nærmest selvskrevet på forhånd. Selvom man er fyldt 70 kan man sagtens danse.

Catering og mad ud af huset

Skønt dette ikke hører sig til et indslag eller noget underholdning, så er det alligevel værd at nævne. For man kan have nok så mange gode indslag, lege og underholdende ideer med til den 70 års fødselsdagsfest, men man kommer ikke ret langt med alt dette, hvis ikke man har noget godt mad og et par lækre menuer at serverer for sine gæster. Derfor kan man bruge Madkataloget til at finde lige præcis de menuer, man ønsker.

Find underholdning til fødselsdagen.

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close