Fødselsdag

Underholdning til 75 års fødselsdag

Festlige indslag til 75 års fødselsdag – sjove ideer og indslag

  • Hold en sjov tale
  • Lav en festlig sang
  • Optræd med et lille show

Sjov underholdning til 75 års fødselsdag

Er du inviteret til 75 års fødselsdag og ønsker at bidrage med et festligt indslag? Det kan være svært at vurdere hvad man skal finde på for en fødselar i denne aldersgruppe. Du skal dog ikke holde dig tilbage. Der er mange gode muligheder for at lave festlige og sjove indslag. Læs med og få ideer til 3 sjove indslag nedenfor. 

Hold en sjov tale

Taler kan for nogen forekomme kedelige og gammeldags. Det behøver de dog slet ikke være. Samtidig skal du også huske på, at det indslag du laver skal passe til aldersgruppen. Når man i dag fylder 75 år er man fra en tid med masser af taler af forskellig karakter. En tale kan sagtens være meget personlig og dybtfølt samtidig med at den er sjov og humoristisk. Find den rette balance og hold en tale der tager folk med storm. 

Lav en festlig sang

75 års fødselarer er til festsange. Det er derfor et indslag der skal nævnes. For dig der skal gennemføre indslaget er det en nem måde at få sagt og gjort det du ønsker uden personligt at skulle stille sig op. Giv sangen både et personligt og et sjovt præg. På denne måde bliver det festligt og kan få alle gæster med. Kan du ikke selv skrive en festsang, kan du få hjælp udefra. 

Optræd med et lille show

Foruden de gængse festindslag som taler og festsange kan du også kaste dig ud i noget anderledes festligt. 75 års fødselarer er ikke så sarte og kan godt tage at man finder på noget utraditionelt. Det kunne fx være indslag af komik, sang, dans og/eller musik. Hvis du ikke selv kan fremføre det, kan du bestille nogen udefra til at komme og fremføre et lille show. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close