Fødselsdag

Underholdning til 80 års fødselsdag

3 festlige indslag til 80-års fødselsdag. 

En 80-års fødselsdag kan godt ende med at blive en brag af en fest – hvis altså fødselaren og resten af selskabet har de intentioner. Derfor er der også en række gode grunde til at skrue op for de festlige indslag. De kan komme i mange forskellige afskygninger, men nedenfor får du inspiration til 3 sjove indslag, der sørger for at underholde. 

Find sjov og indslag til 80 års fødselsdag

Mal et fælles maleri

Det vigtigste under underholdningen er selvklart, at alle føler sig underholdt. Derudover er det også essentielt, at indslaget handler om hovedpersonen. Underholdningen kan forstås på flere måder, men det er nødvendigvis ikke ensbetydende med, at hele selskabet skal skraldgrine. Underholdning kan også være en hyggelig aktivitet, hvor alle kan bidrage på hver sin måde. 

Det kan for eksempel være, at I laver et fælles maleri til fødselaren. Måden det kan gøres på, er ved at sætte et tomt lærred et sted i lokalet med nogle pensler og maling vil siden af. I løbet af dagen skal alle gæster male på lærredet, som til sidst bliver til en ekstra fødselsdagsgave og et godt minde til fødselaren.  

Tip en 13’er 

Hvis du er ude i en lidt billigere underholdning, kan du arrangere legen ”tip en 13’er”. Det er en leg, der leder op til, at hele selskabet skal bidrage og svare på spørgsmål om fødselaren. En god idé er altid at gøre spørgsmålene ekstra sjove, så alle føler dig underholdt. 

Måden du gør det på, er at du arrangerer en række spørgsmål inden festen. Alle spørgsmål bliver skrevet ned på et papir og leveres til alle gæster i selskabet. Efterfølgende gælder det om, at alle gæster skal svare korrekt på de spørgsmål, du har stillet. Der er altid tre forskellige muligheder at vælge imellem. Gæsterne sætter et kryds ud fra det svar, de mener er rigtigt. Efterfølgende samles alle svarene ind. 

Du gennemgår svarene og konkluderer, hvem der har flest rigtige svar. Hvis ikke gæsterne allerede kender fødselaren godt, kommer de i hvert fald til det, når de stifter bekendtskab med de mange forskellige svar. 

Hvis du er i tvivl om, hvad du kan stille af spørgsmål, kan det være alt lige fra hovedpersonens yndlingssport, yndlingsland, livret eller film. 

Bestil et trylleshow

En lidt dyrere mulighed er desuden at booke et trylleshow. Der findes mange forskellige dygtige tryllekunsterne i Danmark, som gerne kommer og underholder til for eksempel en 80-års. Det er som regel en sikker vinder, der resulterer i, at hele selskabet – inklusiv fødselaren – føler sig underholdt. Det er nemlig med stor garanti begrænset, hvor mange trylleshows selskabet normalt overværer. Derfor er det en sjov mulighed for at lave noget, der er anderledes og underholdende på samme tid. 

Hvis du er i tvivl om, hvilken tryllekunster, du skal booke, kan du med fordel læse dig frem til andres vurderinger og anmeldelser af dygtige tryllekunstnere i landet. Der er altid stor sandsynlighed for, at du nok skal finde en med mange års erfaringer, og som ligeledes er i stand til at kunne underholde et helt selskab. 

Related Articles

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Back to top button
Close